Tilburg Trappers The Game

Slide 1

Tilburg Trappers The Game


Voor de Talenweek kregen we de opdracht om een media product te ontwikkelen wat te maken had met je jeugd. De talentweek begon op maandag met een presentatie met voorbeelden wat er allemaal mogelijk was tijdens de talentweek. Het moest met iets zijn uit mijn jeugd waar ik aanleg voor had en om kon zetten in een media product. Dit mocht van alles zijn maar toch wist ik nog niet precies wat ik van plan was te gaan maken.

Toen ik moest denken aan een talent uit mijn jeugd moest ik meteen denken aan ijshockey. Ik heb ik mijn jeugd 8 jaar geijshockeyd bij de Tilburg Trappers maar ben er mee gestopt toen ik het te druk kreeg met school en de 4 trainingen per week en dan nog wedstrijden spelen in het weekend. Een verwaarloost talent uit mijn jeugd dus. Dit wou ik ergens mee gaan combineren. Ook omdat mijn oude ijsbaan vandaag de dag nog geen kilometer van Fontys ligt.

Vroeger heb ik ook veel games gespeeld. Toen ik daaraan terugdacht kwam ik meteen op het idee om een ijshockey spelletjes te maken. Het leek me leuk om er een te maken in de kleuren en stijlen van de Tilburg Trappers.


Tilburg Trappers The Game's Website

http://i272879.iris.fhict.nl/TTairhockey/

Skills

  • Photoshop
  • Html/Css
  • Javascript
  • Php

Recente Projecten