Generalist

Mijn eerste keuze als opleidings profiel gaat uit naar Media Design en als innovatie route uiteindelijk Smart Mobile. Voor de routes in P2 heb ik gekozen voor Media Design en Software. Omdat ik van vroeger af aan al wat ervaring met websites en grafische vormgeving en ben hier nu nog steeds veel mee bezig ben was de keuze voor Media Desgin snel gemaakt. Hierna wil ik graag doorgroeien en mijn eigen apps ontwerpen en ontwikkelen in de innovatie route Smart Mobile. Mijn tweede keuze voor P2 was Software engineering. Ik vind de programmeer kant van ICT heel interessant en vermaak me altijd tijdens de lessen en opdrachten. Ik heb hier vroeger ook een klein beetje ervaring mee opgedaan door het spelen met Visual Studio. Programmeren in C# vond ik erg uitdagend maar toch zeer leuk en leerzaam! Ik heb toen veel geleerd over Software en zou mij hier in willen blijven ontwikkelen!

Uiteindelijk heb ik voor het tweede semester gekozen voor de route Media Design omdat me het leuk leek om Php en Javascript te leren bij Web Programming. Voor mijn Innovatie route zal ik gaan kiezen voor Smart Mobile omdat het programmeren voor mobile telefoons me heel erg aanspreekt en ik me hier in goed kan ontwikkelen.

Ik heb geen spijt gekregen van de keuze Media Design, ik heb uiteindelijk veel geleerd bij Web Programming en dit ook toegepast in de portretweken. Ik kijk er naar uit om Apps te ontwikkelen bij mijn innovatieroute Smart Mobile.

Andere Rubrics